Casaments civils oficials al Palau de Maricel

El proper 2 de febrer a partir de les 9h, obrim les inscripcions per a formalitzar la pre-reserva dels casaments civils 2024 al Palau de Maricel (no s’acceptaran peticions abans del dia i hora marcats). Us recomanem que afegiu un parell de dates o diferents horaris de la data que proposeu.

Recordem que són casaments oficials i que haureu de complimentar i enviar el formulari que trobareu en aquesta pàgina, adjuntar els DNI i, si es el cas, el comprovant d’empadronament a Sitges. 

Aquesta tramitació és el primer pas per determinar la data del casament al Palau. Al febrer rebreu la confirmació per mail per formalitzar la reserva on es fixarà un termini per fer el pagament en concepte d’avançament (280€ per empadronats a Sitges o 380€ no empadronats), per tal de considerar la reserva en ferm. La resta de la tarifa s’haurà d’abonar quan rebeu la factura, aproximadament un mes abans de la data. 

Les tarifes i condicions vigents en aquests moments són:

Empadronats a Sitges, 600€
No empadronats a Sitges, 800€

CALENDARI DE CASAMENTS CIVILS 2024

  • 23 MARÇ
  • 27 ABRIL
  • 25 MAIG
  • 15 JUNY
  • 13 JULIOL
  • 28 SETEMBRE
  • 19 OCTUBRE
  • 16 NOVEMBRE
  • 14 DESEMBRE

Horaris: 11h,12h,13h, 17h, 18h, 19h

CANCEL·LACIÓ

En cas que s’anul·li la reserva no es tindrà dret a la devolució de la paga i senyal.

PROTOCOL DE CONDICIONS

Abans de la data de la cerimònia s’haurà de signar el protocol de condicions on es concretaran les responsabilitats per a ambdues parts, i que rebreu juntament amb la factura final.

EXPEDIENT MATRIMONIAL

Molt important, s’ha de tramitar l’Expedient de Matrimoni Civil en el Registre Civil on estigueu empadronats amb la suficient antelació i després lliurar-lo al Registre Civil de Sitges el més aviat possible, (per a més informació, tel. 93 894 00 69, i consulteu terminis); en cas contrari no es podrà celebrar la cerimònia.

BARRERES ARQUITECTÒNIQUES

El Palau Maricel no disposa d’un ascensor públic per accedir al Saló d’Or, així que els assistents amb problemes de mobilitat hauran de contactar amb alguna empresa que faci aquest servei. 

CAPACITATS 

La capacitat del Saló d’Or és de 90 persones assegudes en situació de normalitat, en cap cas es podrà sobrepassar l’aforament de l’espai per motius de seguretat. 

NOTA

Aquesta informació és susceptible de canvis o modificacions en qualsevol moment.

Per qualsevol consulta podeu escriure al correu electrònic: erolessi@diba.cat o al telèfon: 667 992 458 pels matins de dilluns a divendres.

Casaments

Persona 1

Els fitxers han de ser de menys de 2 MB.
Tipus de fitxers permesos: pdf jpg jpeg png doc docx.

Data (primera opció)

Data (segona opció)

Les parelles que desitgin una data diferent de les proposades haurien de parlar directament amb nosaltres per veure les possibilitats del calendari, les tarifes i les condicions específiques. Contacta a:  erolessi@diba.cat o portagm@diba.cat o al telèfon del departament 667992458.

L’aforament dependrà de les restriccions i recomanacions de les autoritats en el moment de la celebració

Persona 2

Els fitxers han de ser de menys de 2 MB.
Tipus de fitxers permesos: pdf jpg jpeg png doc docx.
En cas d'estar empadronat a Sitges
Els fitxers han de ser de menys de 2 MB.
Tipus de fitxers permesos: pdf jpg jpeg png doc docx.