Els Museus de Sitges estrenen una innovadora visita virtual 360

Nova eina que apropa als visitants les col·leccions

El Museu del Cau Ferrat i el Museu de Maricel posen a disposició dels visitants una nova eina que permetrà conèixer millor les seves obres passejant per les sales des de la pantalla del seu PC, o qualsevol dispositiu mòbil.

Mitjançant fotografies de 360° que permeten captar cada racó dels museus, s'ha creat un recorregut virtual on s'incorporen recursos d'àudio, imatges, text, i vídeos, per donar informació de les sales, i de les obres més destacades de cada museu.

Una oportunitat única de crear el teu propi recorregut, amb només un sol clic podem anar de la Sala del Mirador a la Sala Luminista del Museu de Maricel, o de la Sala Brollador al Gran Saló del Museu del Cau Ferrat, per posar només alguns exemples.

El recorregut es duu a terme a través de les icones que es troben a les sales, que permeten desplaçar-se per aquestes, i obtenir informació de les obres. Disposa també d'altres funcionalitats molt intuïtives per a l'usuari, que l'ajudaran a gaudir d'una bona experiència visitant els Museus de Sitges de manera virtual.

Aquesta proposta és fruit d'una anàlisi als museus catalans, de l'Estat Espanyol, i Internacionals que disposen de visites virtuals, on la majoria d'ells només incorporen la visita virtual sense contingut o amb poca informació. Des dels Museus de Sitges vam voler anar un pas endavant, i implementar una proposta innovadora que millora la conceptualització actual d'aquest tipus d'eines digitals per apropar el patrimoni als usuaris.

Fes un clic als tours i viu una experiència única!

TOUR VIRTUAL DEL MUSEU DEL CAU FERRAT

TOUR VIRTUAL DEL MUSEU DE MARICEL