Museus de Sitges - Compra - Buy

Destaquem

L'Escola Pia es cola als Museus de Sitges
Els Museus de Sitges mostren més de setze mil peces al nou web museuobert.cat
Nova eina que apropa als visitants les col·leccions
Placa homenatge de Sitges a Santiago Rusiñol, 1913
Els museus de Sitges es sumen a la celebració dels Museus d'Art de Catalunya en el dia de l'alliberament LGBTIQ+ buscant referents a les seves col·leccions.
L’aplicació és gratuïta i permet conèixer les col·leccions a distància
Publicacions dels Museus de Sitges

Novetats

Actualitat »

‘Mon exposition’ mostra una vintena d’obres de finals del segle XX
Amb motiu del Dia de l'alliberament LGBTIQ+
La sala d’exposicions temporals ubicada a l’edifici Can Rocamora acull des d’aquest dimecres, 16 de juny, i fins al 2 d’octubre la mostra ‘Pepito Zamora, un artista de revista’. 85 obres, entre pintures, dibuixos, obra gràfica i diversos documents formen part de l’exposició que s’articula en tres àmbits en els quals va desenvolupar la seva activitat i va deixar una empremta més important: Madrid, París i Sitges, on hi va fer arrels.
La programació del Sitgestiu’22 es configura amb 7 espectacles musicals, 15 experiències, 6 exposicions temporals, 4 tallers i un ventall de visites guiades que es podran gaudir del 6 de juliol al 6 de setembre. Els espais escollits com a escenaris són el Museu del Cau Ferrat, el Museu de Maricel, el Palau de Maricel, la Fundació Stämpfli, el Racó de la Calma, el Santuari del Vinyet, el Miramar-Centre Cultural i el Mercat Vell.
Els Museus de Sitges acullen més de 2780 visitants
Període obert del 23 d'abril al 4 de setembre.
Els Museus de Sitges col·laboren amb un concert solidari, uns tallers infantils i visites guiades al patrimoni pels refugiats.