MÚSICA
12 juliol 20 h
12 €

Trio Kòrena

Concert de clàssica

Trio - A. Khachaturian
      II. Allegro

Contrastes - B. Bartok
      I. Verbunkos
      III. Sebes

Trio - P. Schoenfeld
      I. Freylakh

Mirrors - S. Brotons

L’invitation au chateau - F. Poulenc

Suite - A. Arutiunian
      IV. Final

El Trio Kórena va néixer al 2020, a Barcelona. Està format per la violinista Cristina Parés, el clarinetista David Carmona i la pianista Neus Sánchez. Tots tres van estudiar el grau professional de música al Conservatori Municipal de Música de Barcelona. Són graduats del grau superior d’interpretació pel Conservatori Superior de Música del Liceu, on actualment realitzen el màster d’interpretació de música de cambra sota la tutela de Catherine Ordonneau i d’Isaac Rodríguez.

Han estat becats per participar al curs New Millennium International Chamber Music Festival & Academy rebent classes magistrals de Vlad Stanculeasa, Darío Mariño y Georgy Tchaidze. A més, han rebut classes magistrals de Pascal Moragués i Filipe Pinto-Ribeiro al curs d’estiu Verão Clássico 2021. També dels pianistes Katharina Sellheim i Raimon Garriga, del violinista Paolo Andreoli, membre del Quartetto di Cremona, i de Jordi Francés.

Han realitzat diversos concerts com a la Reial Acadèmia Catalana de Belles Arts de Sant Jordi, a l’Auditori Barrades d’Hospitalet organitzat per Mans Unides, a la sala Nota 79 de Barcelona, a la Cripta de la Sagrada Família, a les esglésies de Sant Corneli de Collbató, de Sant Gaietà i de Santa Eulàlia de Provençana, entre d’altres, i a diversos centres cívics. També han tocat per SCIAS (mútua mèdica privada d’Assistència Sanitària), i acompanyant a l’escolania del Temple de la Sagrada Família en motiu de la Inauguració de la torre de la Mare de Déu. Organitzat pel mestre Roger Alier, han fet un concert a la sala Montserrat Caballé del Cercle del Liceu.

Han participat en diversos cicles de concerts, com en el Cicle Afinitats de la Sala Parés, al Cicle Música Z, al Cicle Clàssica a Horta-Guinardó, al Cicle Divendres Jove a l’Auditori Eduard Toldrà del Conservatori Municipal de Música de Barcelona, al Cicle Aprenents de Joventuts Musicals de Sant Cugat, al Cicle Dimarts Concert de l’Escola Municipal de Música Eixample, i dins del Conservatori Superior del Liceu.

Espai:

Degustació:

Cava Cygnus Albireo