MÚSICA
26 juliol 20 h
12 €

Recital de cant

Concert de clàssica

Un baríton, una veu i mil jaquetes
Recital per a veu i piano
amb Guillem Batllori (Baríton) i Elena Kolesnikova (Pianista)
Durada aprox. de 60 min.

 1. Der Vögelfänger bin ich ja – Die Zauberflöte - W.A. Mozart
 2. Deh vieni alla finestra – Don Giovanni - W.A. Mozart
 3. Hai già vinta la causa – Le nozze di Figaro - W.A. Mozart
 4. Barcarola - Les estacions - P.I.Txaikovski
 5. Kogda bi zhizn domashnim krugom - Eugene Onegin - P.I.Txaikovski
 6. Serenata de Don Juan - P.I.Txaikovski
 7. La fille aux cheveux de lin - C.Debussy
 8. Avant de quitter ces lieux – Faust - Ch. Gounod
 9. Votre toast – Carmen - G. Bizet
 10. Clair de Lune - C.Debussy
 11. Recança - E. Toldrà
 12. Camins de fada - E. Toldrà


GUILLEM BATLLORI
, és nascut a Palamós. Ha estudiat el Grau superior de música al Conservatori Superior de Música del Liceu (Barcelona) amb la soprano Dolors Aldea. Ha tingut l'oportunitat de rebre consells de molts cantants de reconegut prestigi internacional, com Sigiswald Kuijken, Carlos Álvarez, Joan Pons, Erik Halfvarson, Carlos Chausson, Teresa Berganza, Victor Sicard, Carmen Bustamante i Mireia Pintó. Actualment està perfeccionant la seva tècnica vocal i l'estudi de rols amb la soprano dramàtica Cynthia Jacoby- Deventer a Alemanya. Durant els anys 2019-2022 va ser el baríton de l'“Operastudio Niederrhein”, dels teatres Krefeld-Mönchengladbach, Alemanya. Com a part de l'ensemble de joves cantants, Guillem Batllori ha debutat els rols de Malatesta (Don Pasquale), Sprecher / 1.Priester / 2.Geharnischter Mann (Die Zauberflöte), Thierry / 2.Komissar (Dialogues des Carmélites), Mitjucha (Boris Godunov) entre d'altres. Entre els anys 2015 i 2019, abans de la seva estada a Alemanya, va ser convidat a cantar en auditoris i teatres internacionals, així com en festivals d'estiu. Entre d'altres, destaca el seu debut com a Ford (Falstaff) amb els Amics de l'Òpera de Sabadell, havent cantat Don Alfonso (Così fan tutte) l'any anterior i també al prestigios festival d'estiu Kammeroper Schloss Rheinsberg Summer Festival a Alemanya. Ha cantat el rol del Marchese Duphol (La Traviata) al Festival Castell de
Peralada, així com el rol de Marcello (La Bohème) amb la Jove Orquestra Nacional de Catalunya al Palau de la Música Catalana. Un rol que va tornar a encarnar el passat estiu a l'Aegean Festival of Syros de Grècia i que també va portar a escena el passat mes d'octubre i novembre en diferents teatres d'Espanya i França. Entre els seus últims compromisos, ha interpretat el rol de Don Alfonso (Così fan tutte) amb l'orquestra La Petite Bande, dirigit per Sigiswald Kuijken, al Concertgebouw d'Amsterdam, així com el rol de Ping (Turandot) en diversos teatres d'Espanya i a l'Opera de Massy (França), i la 9a Simfonia de Beethoven al Palau de la Música al costat de l'Orquestra Simfònica del Vallès i l'Orfeó Català. Els seus propers compromisos són al Gran Teatre del Liceu, interpretant Liberto i el 2n soldat a L'incoronazione di Poppea, el proper juliol, i Lepidus a l'òpera Antony and Cleopatra, a l'octubre.

 1. ELENA KOLESNIKOVA, va néixer a Sant Petersburg, Rússia. Va iniciar els seus estudis de piano a l’edat de 6 anys. L’any 1990 es va llicenciar a la facultat de piano del Conservatori Superior Estatal de Rimsky-Korsakov (Sant Petersburg), ànima màter de Tchaikovski, Prokofiev, Shostakovich, Mravinski, Sofronizki, Sokolov, Gergiev, Obrazstova, Borodina, Netrebko. El seu professor, Yuri Kolaiko, és un dels representants més emblemàtics de l’escola sant-peterburguesa al que se l’ha considerat hereu del gran Vladimir Sofronitsky. Entre 1991 i 2000, va treballar en aquest com a professora de repertori. L’any 1990 va rebre el Diploma d’honor del Ministeri de Cultura en el Primer Concurs de Rússia per a pianistes repertoristes a Kazan. Entre 2001 i 2004 va col·laborar amb el Conservatori Superior del Liceu com a repertorista de violí, flauta, guitarra, marimba, saxo, trompeta, trombó i oboè amb els professors Gonzalo Comellas, Carmen Bustamante, Albert Julià, entre d’altres. Els anys 2004 a 2006 va formar part del professorat de l’Escola d’Òpera de Sabadell. Entre 2005 i 2011 va ser pianista oficial del Concurs Francesc Viñas (Barcelona). Des del 2004 col·labora amb el Festival Nits d’Òpera d’Eivissa com a pianista i coordinadora. Des de l’any 2008 treballa al Conservatori Superior del Liceu com a professora de piano complementari i professora de repertori. Ha actuat en diversos recitals en sales com la Filarmònica (Sant Petersburg), la Concertgedow (Amsterdam), Gran Teatre del Liceu (Barcelona), Palau de la Música Catalana (Barcelona) i Caja Madrid (Barcelona). Ha acompanyat en les masterclass a E.Obraztsova, F.Cossoto, E.Baquerizo, J. van Dam, M.Ortega, C.Bustamante, etc L’any 2010 va fundar l’empresa “Elena Kolesnikova Artist Management S.L”. Des de l’any 2013 és corresponsal de la revista “Opera Actual” a Sant Petersburg. Des del 2021 col•labora amb Prima Records ( EEUU) com a compositora i pianista. Tots els quatre discs, MIRROR TOUCH, THE SKY, PURPLE BIRD, AWAKENING, han entrat en numeroses playlists oficials d'Amazon Music, Apple music i Spotify, i han obtingut més de 15 milions de reproduccions totals.

Espai:

Degustació:

Cava Cygnus Albireo