EXPERIÈNCIES
7 agost 22 h
5 €

Cinema a la fresca

Curts fantàstics i la pel·lícula Loving Vincent

Torna l’esperada sessió de cinema fantàstic a la fresca! Aquest estiu vine a gaudir del bo i millor que ha passat per Sitges sota les estrelles!

La sessió comptarà amb la presència de l’equip del Festival i de les pel·lícules.

Us hi esperem!

Curts fantàstics

La inquilina (10') de Lucas Paulino & Ángel Torres: Mia es desperta un matí amb un estrany mal de cama. Mica en mica la coixesa es va accentuant, fins que algú l’avisa que aquell dolor no és el que sembla. O fa un conjur aquella mateixa nit o la seva vida no tornarà a ser mai la que era.

Molaphone (14') de Daniel Padró Targarona: Francisco vol donar-se de baixa de Molaphone, la seva companyia telefònica. El que hauria de ser un tràmit senzill es converteix en un malson kafkià.

Entreterrestres (23') de Lucas Parra: Mari, una mestressa de casa insatisfeta amb la seva vida, té una gran devoció pels extraterrestres. Una nit, va al camp a albirar ovnis i descobreix una devastadora revelació sobre el seu matrimoni. Farta, la Mari decideix buscar l’amor fora de la Terra.

Wayback (8') de Carlos Salgado: Als confins de la galàxia, un explorador espacial recull una planta en un misteriós planeta, però el camí de tornada se li complicarà, posant a prova la seva determinació. El dissenyador conceptual, il·lustrador i realitzador Carlos Salgado mostra en aquest curt la seva passió per la ciència-ficció clàssica.
 

Pel·lícula

Loving Vincent és una pel·lícula biogràfica d'animació experimental que versa sobre la vida del pintor neerlandès Vincent van Gogh, centrada particularment en les circumstàncies de la seva mort l’any 1890.

És la primera pel·lícula animada produïda completament a partir de la utilització de pintures.

Cadascun dels 65.000 fotogrames és una pintura a l'oli realitzada a mà seguint l’estil de Van Gogh. Els fotogrames han estat confeccionats per 115 pintors diferents.

La pel·lícula va rebre el premi a la Millor Pel·lícula d’Animació en la trentena edició dels Premis del Cinema Europeu a Berlín.


*Aquesta sessió va acompanyada d'una desgutació de Malvasia.

Espai:

Degustació:

Malvasia dolça