Una exposició rememora a Maricel els 50 anys d’‘Star Trek’ amb motiu del Festival

L’Edifici Miramar presenta una mostra paral·lela amb maquetes, vestits, cartells, autògrafs i altres materials de la sèrie

El saló Blau del Palau de Maricel acull, amb motiu del Festival de Cinema, l’exposició Star Trek: il·lustrant l’última frontera, dedicada a la mítica saga televisiva, que enguany celebra el seu 50è aniversari. L’exposició està produïda per l’Associació Star Trek, amb la col·laboració del Festival, i comissariada per Mo Caro.

Star Trek: il·lustrant l’última frontera és una exposició, que aplega els treballs de diferents artistes entorn la saga. Hi han participat dibuixants, il·lustradors, dissenyadors, caricaturistes i especialistes en efectes especials d’arreu de l’Estat, que han fet obres entorn l’univers d’Star Trek. Es poden veure il·lustracions, aquarel·les, dibuixos, escultures i altres creacions artístiques.

L’exposició és d’entrada lliure i es pot veure fins diumenge dia 16, en horaris de 16 a 19h dimarts, dimecres i dijous, i d’11 a 19h, els divendres, dissabtes i diumenges. Dilluns és tancat.

Paral·lelament a aquesta mostra, l’Edifici Miramar presenta l’exposició Univers Star Trek, un muntatge que aplega maquetes, vestits, cartells, autògrafs i altres materials de la sèrie, alguns de caràcter únic. La mostra ha estat també produïda per l’Associació Star Trek. El Festival té com a leit motiv en aquesta edició Star Trek, amb motiu del seu 50è aniversari. Dimecres hi haurà una trobada de trekkies, que recorreran ambientats els carrers de Sitges.