Sortides culturals a L’Espluga i Girona

El Consorci del Patrimoni de Sitges ha programat dues excursions culturals per als dies 12 i 15 a l’Espluga de Francolí (Conca de Barberà) i Girona, respectivament. Totes dues sortides constitueixen una excel·lent oportunitat per a visitar monuments emblemàtics del patrimoni nacional, com Poblet o el Barri Vell de Girona, amb la catedral inclosa.  
Totes dues sortides tenen un accent sitgetà paral·lel. En el cas de l’Espluga perquè visitarà el Museu de la Vida Rural, que acull l’exposició Santiago Rusiñol. La campanya de Poblet de 1889, comissariada per Vinyet Panyella. En el cas de Girona, l’excursió girarà entorn la monumental Exposició de Flors, que enguany celebra la 57 edició.  
Sortida cultural a l’Espluga de Francolí Dia: 12 de maig Hora: 9.15 h Lloc de trobada: Parada Bus Parc de Can Robert Visites: Exposició Santiago Rusiñol. La campanya de Poblet de 1889 al Museu de la Vida Rural i Monestir de Poblet Dinar: calçotada al restaurant Art (L’Espluga) Preu: 44 euros Sortida cultural a Girona (‘Temps de flors’) Dia: 15 de maig Hora: 8 h Lloc de trobada: Parada Bus Parc de Can Robert Visites: Catedral, els banys àrabs, els patis particulars del Call Jueu i els Jardins de la Francesca. Dinar: a Girona Preu: 33 euros  
Les reserves es poden efectuar als telèfons 93 894 29 69 / 93 894 03 64 o a través del correu electrònic: spedagogic.m.sitges@diba.cat.