Sitgestiu Cultural presenta sopars a les terrasses del Palau les nits de lluna plena

Aquest estiu, Sitges tindrà quatre nits que lluiran més que cap altra: les nits del 3 de juliol, 2 i 30 d’agost i 30 de setembre són de lluna plena i Museus de Sitges ha preparat una experiència única: un sopar a les terrasses del Palau Maricel, que inclou una visita i recorregut per aquest edifici noucentista.  
Els sopars de lluna plena s’emmarquen en el Sitgestiu Cultural, que aquest any ofereix un complet programa d’actes de gènere divers: òpera en diversos formats, jazz, concerts de música actual i antiga; cant de trobadors; castanyoles, guitarra clàssica i viola de roda; rutes artístiques pel Sitges històric i pel jardí de les ànimes; exposicions d’art; tallers artístics i els sopars a les terrasses del Palau Maricel. El programa de Sitgestiu Cultura, que abasta els mesos de juliol, agost i setembre, es presentarà el proper divendres 29 de juny a les 20 hores al Museu Romàntic.  
 
 
Sopars de lluna plena. Terrasses del Palau Maricel Dies: 3 de juliol, 2 i 30 d’agost i 30 de setembre Preu: 60€ Sopar ofert per Grup Matas Arnalot Copa de cava de Freixenet Visita guiada de la mà d’AGIS Sitges Places limitades Reserva i informació: Tel. 93 894 03 64