Sitges tindrà un paper rellevant a les Jornades Europees del Patrimoni

Les Jornades Europees del Patrimoni –que es realitzen el darrer cap de setmana de setembre arreu del continent amb la finalitat d’apropar el patrimoni artístic i arquitectònic als ciutadans i contribuir a dinfondre’n la consciència de conservar-lo– tindran enguany una presència rellevant a la vila, de la mà de Museus de Sitges.  
Diumenge 30 al migdia es presentaran l’estat de les obres de reforma dels museus i el projecte museogràfic de Sitges. Durant tot el dia hi haurà jornada de portes obertes al Museu Romàntic, la Fundació Stämpfli - Art Contemporani i l’exposició L’Art modern. Obres mestres del Cau Ferrat. Al vespre es presentarà el tercer número de la revista L’Amic de les Arts i es farà un concert de guitarra clàssica, a càrrec de Juan Mario Cuéllar.  
Divendres es farà una nova sessió de La Peça del Mes. Ignasi Domènech presentarà Gerro amb flors, de Juan de Arellano. L’endemà dissabte, Museus de Sitges ha programat una sortida cultural al Museu Diocesà i Comarcal de Lleida, que exhibeix la peça El miracle de la Marededéu del Roser, del fons del Cau Ferrat.  
Divendres 5 d’octubre, Museus de Sitges i la UAB han convocat la primera jornada sobre el mercat de l’art, el col·leccionisme i els museus (més informació a www.museusdesitges.cat).