Museus de Sitges presenta un pack de Nadal amb productes de marxandatge

Quina sensació suposa tenir la Nena de la clavellina entre els dits? I esborrar amb un retrat de Rusiñol fet per Casas? O marcar la pàgina de lectura en un llibre amb la Magdalena penitent amb la creu del Greco? Els productes de marxandatge de Museus de Sitges constitueixen una bona opció per al regal d’aquestes festes. Precisament, en motiu del Nadal 2012, Museus de Sitges ofereix un pack de quatre peces (llibreta, punt de llibre, llapis i goma) per 10,50 euros.  
Ara fa uns mesos, Museus de Sitges va inaugurar una línia de marxandatge amb l’objectiu de contribuir a difondre els seus fons, tant entre el públic local com entre els turistes i, d’aquesta manera, generar una línia de records estrictament vinculats al patrimoni de Sitges. Els productes inclouen diferents línies, des de material d’escriptori (llapissos, llibretes, gomes, punts de llibre), altres d’ús domèstic i personal (posagots, clauers, sals de bany, vanos), fins a alguns estrictament turístics (postals o magnets).  
Els productes i el pack es poden adquirir al Museu Romàntic, mentre que a la Fundació Stämpfli es pot trobar el pack (els dos centres tancaran entre el 24 de desembre i l’1 de gener en motiu de les festes de Nadal).