L’exposició amb les obres del Cau tanca dissabte

L’exposició L’Art modern. Obres mestres del Cau Ferrat, que des de finals de març és a l’Edifici Miramar, tanca aquest dissabte després d’haver estat un reclam cultural durant tota la temporada. La mostra acollirà dissabte els darrers visitants, entre els quals hi haurà alguns dels grups de les entitats sitgetanes que han convocat visites guiades en les últimes setmanes de la mostra.  
La data final de l’exposició, prevista per a diumenge 25, ha estat avançada un dia amb motiu de les eleccions al Parlament de Catalunya. Un cop tanqui la mostra, les obres del Cau Ferrat no es podran tornar a veure fins que torni a obrir el museu, a mitjans del 2013.  
L’Art modern. Obres mestres del Cau Ferrat presenta 150 obres de la col·lecció de l’emblemàtic museu sitgetà, entre les quals hi ha 28 pintures de Rusiñol, 22 de Casas, 5 de Picasso, 2 del Greco i una llarga llista d’autors de finals del segle XIX i començament del XX, que configuren un retrat viu de la pintura catalana i europea de l’època. La mostra també exhibeix algunes peces d’art medival que formaven part de les col·leccions de Rusiñol i del fons del Cau Ferrat.