L’entitat rusiñoliana L'Arca de Noè es reuneix a Sitges

L’associació humorística barcelonina L'Arca de Noè, creada el 1927 per Santiago Rusiñol i Joaquim Ciervo, es reuneix aquest dissabte, 17 de novembre, a Sitges, on aprofitarà per a conèixer de prop el llegat del creador del Cau Ferrat. Amb motiu de la trobada, L'Arca de Noè ha organitzat una visita a l’exposició L’Art modern. Obres mestres del Cau Ferrat i ha convidat Vinyet Panyella –biògrafa de l’artista– a pronunciar la coferència Les bèsties d’en Rusiñol. L’entitat iniciarà la seva trobada a les 11 del matí amb una ofrena floral a l’estàtua de l’artista, a la platja Sant Sebastià.  
L’entitat L'Arca de Noè, fidel al seu esperit humorístic, organitza totes les seves activitats culturals i gastronòmiques entorn els animals i bateja el seus membres, en un sentit figurat, com “animals”.  
[A la imatge que acompanya aquest article hi apareix Santiago Rusiñol amb la seva gossa Love]  
 
REUNIÓ DE L’ARCA DE NOÈ A SITGES Programa (quan parlem d’animals, volem dir persones…):  
11.00 h:
Trobada dels animals de l'Arca, les dones del Ram de Rusiñol, gent de Sitges, autoritats i resta de convidats davant de l’estàtua del nostre fundador per fer lliurament del ram corresponent i d’un ram accessori que portarà l'Arca (tots els animals vindran amb la banda d’honor i el barret de copa).  
11.15 h: Visita guiada especial a l’exposició L’Art modern. Obres mestres del Cau Ferrat.  
12.00 h: Arribada al Palau Maricel. Conferència amb imatges Les bèsties d’en Rusiñol, a càrrec de Vinyet Panyella, directora-gerent del Consorci del Patrimoni de Sitges. Al finalitzar la conferència, visita al Palau (conferència oberta al públic).