La música clàssica envaeix el Racó de la Calma

Els vocalistes i conjunts premiats en la darrera edició del Concurs Mirabent i Magrans ofereixen sis actuacions incloses en el Sitgestiu

El Racó de la Calma és un dels indrets més genuïns i representatius del patrimoni de Sitges. I aquest estiu, per tercer any consecutiu, també serà l’escenari del cicle de concerts de Clàssica al Racó, en el marc de la programació cultural del Sitgestiu. Com en les dues edicions anteriors, els protagonistes seran els tres primers classificats en les categories de cant i de cambra del Concurs Mirabent i Magrans, celebrat el passat mes de maig: el Quartet Toldrà, Ayelén Mose, Antón & Maite Piano Duo, Lalit Worathepnitian, el Quartet Altimira i Yeani Lee.

Els concerts se celebraran els dijous a les 21h. Les entrades valen 12 euros i es poden adquirir presencialment a les taquilles dels Museus de Sitges o també de forma telemàtica a través de la seva pàgina web.

Clàssica al Racó de la Calma s’ha consagrat com una de les propostes que atrau més públic del Sitgestiu. L’oferta musical d’aquesta edició es completa amb la representació de les òperes Cavalleria Rusticana –de Pietro Mascagni– i Madama Butterfly –de Giacomo Puccini– i amb una altra proposta insígnia d’aquestes dates als Museus de Sitges: el Jazz al Cau amb la formació local Retrio.

PROGRAMACIÓ DE LA CLÀSSICA AL RACÓ DE LA CALMA
Dijous 11 de juliol: Quartet Toldrà
Dijous 18 de juliol: Ayelén Mose
Dijous 25 de juliol: Antón & Maite Piano Duo
Dijous 1 d’agost: Lalit Worathepnitian
Dijous 8 d’agost: Quartet Altimira
Dijous 29 d’agost: Yeani Lee