La Fundació Stämpfli acull un taller de màscares

El Carnaval entra també als museus: el proper dissabte, la Fundació Stämpfli – Art Contemporani acollirà un taller de màscares organitzat pel Servei Pedagògic del Consorci del Patrimoni de Sitges adreçat a nens i nenes d’entre 5 i 10 anys.  
Sota el títol Art a la cara, la proposta pretén despertar la creativitat dels més petits i aplicar-la en una manifestació de marcat accent sitgetà com és el Carnaval. El taller treballarà els colors, les textures, la diferents gammes de papers i els materials de reciclatge, aprofitant les habilitats manuals i creatives dels participants per tal crear màscares carnavaleres.  
Els nens i nenes que prenguin part en el taller podran dur material de reciclatge que tinguin a casa, com revistes, botons de roba, cintes, cordills, taps o altres elements que puguin ser d’utilitat.  
Aquesta nova iniciativa infantil del Servei Pedagògic arriba després de la gran resposta dels tres tallers de Nadal –realitzats en cinc sessions–, que van reunir més d’un centenar de nens i nenes fent pessebres, fanalet de Reis i escrivint i dibuixant la carta a Ses Majetats d’Orient.  
Taller de màscares ‘Art a la cara’ Dia: Dissabte 2 de febrer Hora: 11h Lloc: Fundació Stämpfli – Art Contemporani Preu: 2€ Inscripcions: 93 894 29 69