La Fira d’Art oferirà entrades gratuïtes al Museu Romàntic i a la Fundació Stämpfli

Amb el fulletó de la XIX Fira d’Art de Sitges, que se celebrarà el proper cap de setmana amb la participació de 60 artistes i més de 50 estands, es podrà accedir gratuïtament al Museu Romàntic Can Llopis i a la Fundació Stämpfli - Art Contemporani durant els dos dies de la Fira.  
Enguany la Fira presenta una novetat important. Les persones que aconsegueixin el fulletó de la Fira, podran entrar gratuïtament al Museu Romàntic Can Llopis i a la Fundació Stämpfli - Art Contemporani durant els dies de l’esdeveniment. El fulletó es podrà aconseguir en 100 botigues i establiments comercials del centre de Sitges i també es distribuirà durant el cap de setmana al Passeig de la Ribera.  
La regidora de Cultura, Mireia Rossell, ha explicat que aquesta iniciativa “és una bona forma d’obrir i conèixer altres espais culturals que ofereix la vila. Així, més enllà dels artistes que exposin a l’envelat, es podran veure altres obres clàssiques i contemporànies del ric patrimoni amb què compten els museus de Sitges”.