La botiga dels museus obre aquest estiu a Can Falç i als Jardins de Terramar

S’hi poden trobar productes de marxandatge, de decoració i d’escriptura

La Puntual –la botiga dels Museus de Sitges– ha obert aquest estiu dues sucursals a Can Falç i als Jardins de Terramar, coincidint en aquest cas amb el festival. En tots dos casos, els espais ofereixen productes de marxandatge, decoració i escriptura elaborats a partir d’imatges d’obres de les col·leccions dels museus de Sitges.

La Puntual a Can Falç aprofita l’entorn de l’edifici, datat del segle XVIII, per col·locar diferents prestatgeries integrades en el conjunt patrimonial que l’acull. La botiga és a la planta baixa de l’edifici i té accés pel carrer Carreta, a la cantonada amb el passeig de la Ribera. A l’espai hi ha productes de marxandatge (bosses de mà, estoigs d’ulleres, foulards, necessers, clauers, magnets…), de decoració (làmpades, gerros, posagots…) i de papereria (llibretes, bolígrafs, llapissos, gomes, punts de llibre…). També hi ha publicacions editades o vinculades a Museus de Sitges, a més de Malvasia de l’Hospital de Sant Joan Baptista. La botiga ésoberta cada tarda entre les 17 i les 21h fins el 2 de setembre i efectua promocions seleccionades de descomptes del 5% en diferents productes.

Per la seva part, l’estand als Jardins de Terramar està obert els dies de concert. El Festival Jardins de Terramar va inaugurar la seva segona edició divendres passat i ha programat quinze recitals fins el 5 d’agost. En aquest estand de La Puntual hi ha alguns dels productes també exposats i a la venda a Can Falç; l’espai constitueix també una eina de promoció del programa d’activitats del Sitgestiu, que inclou concerts d’òpera, de jazz, de clàssica, rutes pel patrimoni…

Els productes presentats a Can Falç i els Jardins de Terramar són una selecció de l’oferta de marxandatge que Museus de Sitges té a la seva botiga estable, situada a Can Rocamora, l’edifici d’accés al Cau Ferrat i el Museu de Maricel.