Els nens preparen l’arribada dels Reis Mags al Museu Romàntic

Els Reis Mags d’Orient –Melcior, Gaspar i Baltasar– arriben a Sitges dissabte al vespre per repartir il·lusió i joguines entre els més menuts. El Museu Romàntic ha acollit aquesta setmana una sèrie d’activitats infantils, on els nens i nenes han elaborat diferents objectes per entregar-los a Ses Majestats durant la cavalcada.  
Una trentena d’infants van participar, ahir dimecres al matí, al taller infantil El fanalet de Reis. L’activitat tenia com a objectiu que els més petits de la casa construïssin un fanalet. Una hora i mitja de diversió en què els infants, amb el punxó i la cartolina en mà, van confeccionar les seves peces. Nens com l’Adrià, de 8 anys, van demostrar una gran habilitat amb les manualitats, sempre sota l’atenta mirada de Rosa Julià, coordinadora del taller, que va estar envoltada de les ganes i la il·lusió que els petits van posar en les seves creacions. Els més grans també van agrair aquesta estona, ja que “activitats d’aquest tipus fan que, mentre no tornin a escola, els nens i nenes estiguin distrets”, va apuntar Jordi Vidiella, avi d’una de les criatures presents al taller.  
Avui dijous, el mateix museu Romàntic ha acollit la primera de les dues sessions d’un taller en què els nens i nenes han elaborat un suport a partir d’una cartulina, per tal d’introduir la carta que posteriorment entregaran a Ses Majestats. Montserrat Curtiada, rersponsable del taller, ha destacat “que els nens troben en aquesta activitat un espai on, a ritme de nadales, poden desenvolupar la seva imaginació i creativitat per fer el seu particular regal als reis”. A la sortida, cada participant ha estat obsequiat amb una llaminadura, cortesia de Xocolatl, establiment situat al carrer Àngel Vidal.