Els Museus se sumen a la Festa de la Poesia

El Museu Romàntic i el Palau Maricel són dos dels escenaris de la sisena edició de la Festa de la Poesia, que aquest cap de setmana se celebra a Sitges. Els Museus de Sitges se sumen a aquest festival, que ha assolit una notable projecció i que cada any gira entorn la figura de sis poetes convidats, que enguany són: Jordi Pàmias, Vicenç Lorca, Rosa Font, Josep Pedrals, Meritxell Cucurella-Jorba, Jordi Valls i Rodolfo Häsler.  
Museus de Sitges ha programat un concert d’Anna Roig i L’ombre de ton chien, que presentaran el seu segon disc Bigoti vermell, divendres 15 al Palau Maricel. L’endemà dissabte, el Museu Romàntic – Casa Llopis acollirà el taller “Poesia, un joc de paraules”, adreçat als nens i nenes de 9 a 12 anys. Els participants han de fer reserva prèvia trucant al 93 894 29 69.  
Programa:  
Concert d’Anna Roig i L’ombre de ton chien Divendres 15 de juny (a les 22.30 h.) Al Palau Maricel. Preu: A partir de 12 euros. Venda anticipada a: Telentrada de CatalunyaCaixa i Edifici Miramar (Horari: de dimarts a dissabte, de 10 a 14 i de 15.30 a 19 h. Diumenges i festius, d'11 a 15 h.)  
Taller per a nens de 9 a 12 anys: Poesia, un joc de paraules Dissabte 16 de juny (a les 11 h.) Un taller on experimentar i descobrir que podem ser poetes. Jugarem amb les paraules de manera divertida i amb molta imaginació, creativitat i sensacions per a transformar-les en poemes. El joc, la imaginació, el somni i molt més, està en la poesia. Al Museu Romàntic. Reserva prèvia: 93 894 29 69 Preu: 2 euros