Els museus de Sitges programen un estiu amb una completa oferta cultural

Òpera en diversos formats, jazz, concerts de música actual i antiga; cant de trobadors; castanyoles, guitarra clàssica i viola de roda; rutes artístiques pel Sitges històric i pel jardí de les ànimes; exposicions d’art; tallers artístics i sopars al clar de lluna constitueixen el conjunt d’ofertes del Sitgestiu Cultural 2012, la campanya d’activitats d’estiu que ha programat Museus de Sitges. Es tracta d’un intens programa d’activitats que abasta cada dia de la setmana entre l’1 de juliol i el 30 de setembre. La presentació de la programació del Sitgestiu Cultural serà el proper divendres dia 29 de juny, a les 20 hores, al jardí del Museu Romàntic. Alguns dels protagonistes del programa oferiran un tast dels espectacles i activitats que es duran a terme.  
Les activitats programades tindran lloc en escenaris ja habituals, com els carrers de la vila, el jardí del Museu Romàntic i el Palau de Maricel. Enguany, a més, s’incorporen altres espais, com la Fundació Stampfli - Art Contemporani (que acollirà el taller infantil Reciclem. L’art en les teves mans i el concert del cantant Enric Vinaixa) i l’ermita de Sant Sebastià (on tindran lloc els concerts de viola de roda a cura del músic i intèrpret Adrià Grandia).  
Una novetat original d’enguany són els Sopars de lluna plena a les terrasses del Palau de Maricel, al llarg de les nits de pleniluni d’aquest estiu, amb visita guiada a Maricel, copa de cava al claustre, sopar a les terrasses amb música en directe i el cocktail Maricel com a cloenda de la vetllada.  
La programació i organització del Sitgestiu Cultural 2012 és una producció de Museus de Sitges, amb el suport de l’Ajuntament de Sitges i de la Diputació de Barcelona, i amb la col·laboració de Freixent i del Grup Matas Arnalot.  
Sopars sota la lluna Aquest estiu, Sitges tindrà quatre nits que lluiran més que cap altra: les nits del 3 de juliol, 2 i 30 d’agost i 30 de setembre són de lluna plena i Museus de Sitges ha preparat una experiència única: un sopar a les terrasses del Palau Maricel, que inclou una visita a l’edifici. El preu del sopar i la visita són 60 euros (reserves al 93 894 03 64).  
Més informació Galeria fotogràfica