El Palau de Maricel reserva sis dissabtes per a la celebració de casaments

Els interessats poden escollir diferents opcions horàries i han de formalitzar les seves reserves via correu electrònic

Els interessants en casar-se al Palau de Maricel ja saben quines dates poden reservar per a celebrar-hi les seves cerimònies civils. Els Museus de Sitges han previst, per a aquest 2018, un total de sis dies diferents, un calendari més reduït que en anys anteriors a causa de l’increment de peticions rebudes perquè l’espai aculli tota mena d’esdeveniments culturals. Els dies escollits per a aquest any són els dissabtes 28 d’abril, 12 de maig, 16 de juny, 14 de juliol, 15 de setembre i 20 d’octubre. Cadascun d’ells, a més, inclourà la possibilitat de triar l’hora entre sis opcions diferents: les 11h, les 12h i les 13h en horari de matí i les 17h, les 18h i les 19h en horari de tarda. 

Les reserves s’acceptaran per estricte ordre d’arribada i s’han de formalitzar via correu electrònic (erolessi@diba.cat). Els preus de la cerimònia d’aquest 2018 són de 600 euros per als empadronats a Sitges i de 800 per als que no ho estan. En tots dos casos, els interessats hauran de fer una paga i senyal de 280 i 380 euros respectivament.

El Palau de Maricel és un dels llocs més emblemàtics de Sitges i, just aquest any, commemora el centenari del seu conjunt museístic, ideat per l’enginyer i promotor artístic Miquel Utrillo i Morlius. El Saló d’Or, que és on se celebren les cerimònies, té capacitat per a un centenar de persones i disposa d’un ascensor per a les persones amb problemes de mobilitat.