El Palau de Maricel obres les portes entre setmana

Les entrades per visitar el Cau Ferrat i el Museu de Maricel costaran la meitat de preu fins que el Maricel reobri després d’haver acollit l’exposició central de l’Any Ramon Casas

Els Museus de Sitges incrementen la periodicitat de les visites guiades al Palau de Maricel. Durant aquest mes de març, a part de les cites habituals de cada diumenge, també es podrà accedir al recinte construït per Miquel Utrillo en diferents sessions distribuïdes entre setmana. El calendari d’aquest primer mes ja inclou un total de disset visites, repartides entre tots els dies de la setmana menys els dilluns, que és quan els museus estan tancats per descans setmanal.

La intenció de Museus de Sitges és que aquestes sessions intersetmanals, que fins ara es feia només durant la temporada d’estiu, es mantinguin dins la seva programació estable, d’entrada, fins a finals d’aquest estiu, deixant la porta oberta a incorporar-les durant tot l’any si l’acollida és bona. El que sí que ja està confirmat és que se n’augmentarà la regularitat en períodes de més afluència de visitants, com la Setmana Santa o el cicle Sitgestiu Cultural.

Les visites guiades al Palau de Maricel han estat una de les propostes dels Museus de Sitges en els darrers cinc anys que han aconseguit penetrar amb èxit a l’oferta cultural i turística de la vila. L’itinerari permet recórrer tots els racons d’aquesta joia noucentista per acabar oferint unes vistes impressionants del Mediterrani des del seu claustre i les seves terrasses. Les sessions s’ofereixen sempre en tres idiomes (català, castellà i anglès) i el preu de l’entrada general és de 5 euros.

La implantació de les visites guiades entre setmana al Palau de Maricel coincideix en el temps amb el tancament provisional del Museu de Maricel, que està recuperant el seu aspecte original després de la metamorfosi que ha patit en els darrers mesos amb motiu de l’exposició central de l’Any Ramon Casas. Fins al proper 1 d’abril, el Museu de Maricel estarà tancat al públic i, per tant, totes les visites conjuntes al Museu de Maricel i el Cau Ferrat costaran la meitat de preu. Durant aquest període, el Cau Ferrat també reduirà el seu horari de visita, que passarà a ser de 10h a 17h durant tota la setmana.

Calendari de visites del mes de març
- Dimecres 1
- Divendres 3
- Diumenge 5
- Dimarts 7
- Dimecres 8
- Dijous 9
- Diumenge 12
- Dimarts 14
- Dimecres 15
- Divendres 17
- Dissabte 18
- Diumenge 19
- Dijous 23
- Dissabte 25
- Diumenge 26
- Dimarts 28
- Dijous 30