El Museu Romàntic presenta dos tallers de Nadal

El Servei Educatiu de Museus de Sitges ha organitzat dos tallers de Nadal per als més petits, orientats a dues manifestacions típiques de la cultura popular catalana d’aquestes festes: el pessebre i els Reis d’Orient. Els dos tallers s’efectuaran per duplicat i es realitzaran al Museu Romàntic. Cada sessió començarà a les 11 del matí.  
El primer taller se celebrarà dissabte 15 i diumenge 16 i consistirà en la creació d’un pessebre. L’acte recorrerà el procés de reproducció d’un petit diorama, on s’hi representarà el naixement. Un membre del Grup de Pessebristes de Sitges hi col·laborarà en aquesta activitat.  
L’altre taller de Nadal se celebrarà els dos dar-rers dies abans de la Cavalcada de Reis, el 3 i el 4 de gener, i tindrà com a eix central l’elaboració de la carta que els nens i nenes adrecen als Reis d’Orient. El taller convoca els petits a deixar volar la seva imaginació artística en el moment de fer la carta.  
Els pares interessats en els dos tallers de Nadal poden apuntar els seus fills a les oficines del Consorci del Patrimoni de Sitges o telefonant als 93 894 03 64 o 93 894 29 69.