El Corpus 2017 es presenta als Museus de Sitges

Un taller floral i l’Ou Com Balla són les altres dues aportacions dels museus sitgetans a la celebració

Els Museus de Sitges tornen a posar el seu particular granet de sorra en la l’organització del Corpus. Com ja ve sent habitual en els últims anys, els museus sitgetans acolliran algunes de les activitats incloses en la programació oficial de la celebració. La primera serà aquest dimarts, 6 de juny, amb la presentació, justament, del programa institucional del Corpus. L’acte començarà a les 19h a la Sala Gòtica del Museu de Maricel i comptarà amb la presència de la regidora de Cultura, Tradicions i Festes, Rosa Tubau, i dels membres de la Comissió de Corpus de Sitges. L’acte està obert a la ciutadania i servirà per donar a conèixer les novetats d’aquest any.

La següent aportació dels Museus de Sitges a la festa floral per excel·lència ja tindrà lloc, i per partida doble, durant l’epicentre de la celebració: el cap de setmana del 17 i el 18 juny. Dissabte al matí, amb un taller infantil que servirà per decorar de flors tot el Racó de la Calma. I diumenge, també al matí, amb el tradicional Ou Com Balla al pati d’entrada del Palau de Maricel, que en aquest dia, de manera excepcional, no realitzarà les seves característiques visites guiades.

La vinculació dels Museus de Sitges amb la Comissió de Corpus s’estén al llarg i inclou la realització d’activitats conjuntes, com ara tallers familiars o sortides culturals. L’última d’elles va ser, el passat mes de maig, una excursió al certamen Girona, Temps de Flors.

Dimarts, 6 de juny, a les 19h
Presentació del programa de Corpus
Sala Gòtica del Museu de Maricel

Dissabte, 17 de juny, a les 12.30h
Taller familiar ‘La Dama Blanca’
Racó de la Calma

Diumenge, 18 de juny, a les 10h
L’Ou Com Balla
Pati de l’entrada del Palau de Maricel