El Cau Ferrat esdevé escenari de jazz i òpera

Els dimarts i divendres d’estiu, el Temple del Modernisme acull els recitals del Sitgestiu

El Cau Ferrat també és aquest estiu un escenari d’actuacions musicals de jazz i i d’òpera. El programa del Sitgestiu ha situat enguany el Temple del Modernisme com a seu dels recitals setmanals d’aquestes dues disciplines, cada dimarts i divendres de juliol i agost.

Aquest estiu, la música sona envoltada de les pintures de Santiago Rusiñol i Ramon Casas i sota les col·leccions de ceràmica i la resta d’obres de la planta baixa del Cau Ferrat. Aquest espai ha esdevingut escenari dels recitals estables de jazz i òpera. Els concerts de jazz són cada dimarts (19h) amb el grup Retrio 2/3, que interpreta peces de la cultura popular, així com composicions dels mestres Enric Morera, Gabriel Pallarès i Manel Torrens, a ritme de jazz i swing.

Per la seva part, els recitals d’òpera són els divendres (també a les 19h) a càrrec del grup Operílica, que interpreta grans peces de la lírica universal. Aquests concerts dels divendres formen part de l’aposta del Sitgestiu per l’òpera, que té l’altre vessant els diumenges al Saló d’Or del Palau de Maricel, amb representacions de Carmen i Madama Butterfly. Tant els recitals de Jazz al Cau com Òpera al Cau culminen amb una copa de cava oferta a tots els assistents.

Els concerts de jazz i òpera al Cau integren el Sitgestiu, el programa impulsat per Museus de Sitges i la Regidoria de Cultura de l’Ajuntament i que té altres propostes, com el cicle Clàssica al Racó de la Calma (els dijous), els tallers infantils (els dimecres), l’òpera de butxaca (els diumenges), els Capvespres de lluna a Maricel (els dissabtes 28 de juliol i 25 d’agost) i les visites guiades pel Palau de Maricel (els dimecres, dijous i divendres).

Jazz al Cau
Els dimarts, entre el 10 de juliol i el 28 d’agost. A les 19h. Preu: 12 €

Òpera al Cau
Els divendres entre el 13 de juliol al 17 d’agost. A les 19h. Preu: 12 €