Artur Ramon i Pilar Vélez, nous membres del Consell General del Consorci del Patrimoni de Sitges

El proper dijous, 22 de març es reunirà la Comissió Executiva i el Consell General del Consorci del Patrimoni de Sitges que presideix Salvador Esteve. En aquesta sessió s’anomenaran els nous vocals designats per l’Ajuntament de Sitges: l’antiquari Artur Ramon i la directora del Museu Marés de Barcelona, Pilar Vélez, dos especialistes en el món de la cultura i els museus.  
Pilar Vélez és historiadora de l’art i ha estat professora de la Universitat Autònoma de Barcelona i directora del Museu d’Arts Gràfiques. Actualment és directora del Museu Frederic Marès de Barcelona des de 1995. Ha publicat diferents llibres i articles relacionats amb les arts del llibre i les arts industrials entre el Modernisme i el Noucentisme.  
Artur Ramon és la tercera generació d’antiquaris amb els seus orígens a Sitges. Historiador de l’art amb publicacions especialitzades en el gravador italià del segle XVIII Giovanni Battista Piranesi, col·labora habitualment amb La Vanguardia, el setmanari L’Eco de Sitges i actualment a 8TV. La seva activitat en el comerç d’antiguitats l’ha portat a ser un dels quatre únics espanyols seleccionats per a participar en la TEFAF de Maastricht, la fira sectorial més important del món.  
La incorporació d’aquests dos professionals aportarà noves perspectives als museus i al patrimoni de Sitges i els seus nous reptes.