Museum Quiz a Casa

Diversos museus catalans impulsem el #MuseumQuizACasa, una edició especial del cèlebre concurs Museum Quiz per participar des de casa. Per participar-hi podeu fer-ho a través de qualsevol dispositiu electrònic, ja sigui mòbil, tauletes o ordinadors. Us farem preguntes de temes d’actualitat, locucions i frases fetes, cultura popular, arts (música, cinema, pintura, escultura, gravat, disseny, etc.) i curiositats, amb especial atenció al patrimoni cultural sitgetà. Si participeu us recomanem que cada equip estigui format per un mínim de 2 i un màxim de 5 persones.

Amb aquesta iniciativa volem contribuir aportant eines per al foment i la divulgació de la cultura. Fes un clic al quiz i comença a jugar!!

#MuseumQuizACasa és una iniciativa del Museu Marítim de Barcelona i del Museu de Ciències Naturals de Barcelona, amb la col·laboració del Museu Nacional Arqueològic de Tarragona, Museu d’Art Modern de Tarragona, Museu del Disseny de Barcelona, Museu Picasso, Museu d’Arqueologia de Catalunya, Museu de la Terrissa de Quart, Museu de la Mediterrània (Torroella de Montgrí), Museu de Tortosa, Museu d’Història de Catalunya, Museu del Ferrocarril de Catalunya, Museu de Guissona, Museu d’Història de Cambrils, Museu de Lleida, Museu Nacional d’Art de Catalunya, Museu Arqueològic de l’Esquerda, Museu d’Art de Girona, Espai Far de Vilanova i la Geltrú i Museus de Sitges.