Festa de comiat de Ramon Casas

diumenge 19 febrer 2017 - 12:00

Acte de clausura de l’exposició central de l’Any Ramon Casas a Sitges.

PROGRAMA

12h Al Saló Blau del Palau de Maricel
Presentació de l’edició facsímil de les Cròniques de París de Santiago Rusiñol, il·lustrades per Ramon Casas i publicades a La Vanguardia Desde el Molino, amb text traduït al francès per Eliseu Trenc i a l’anglès per Christine Laffargue. Pròleg i anotacions d’Eliseu Trenc. Una edició del Consorci del Patrimoni de Sitges amb motiu de l’Any Ramon Casas, publicat per Edicions i Propostes Culturals Andana. 

Hi intervindran Eliseu Trenc, professor de la Universitat de Reims; Vinyet Panyella, directora-gerent del Consorci del Patrimoni de Sitges i comissària de l’Any Ramon Casas; i Miquel Forns, alcalde de Sitges i vicepresident del Consorci del Patrimoni de Sitges

13h Al Baluard Miquel Utrillo
Presentació de la Petita història de Ramon Casas, amb dibuixos de Pilarín Bayés i text de Vinyet Panyella, publicada per Editorial Mediterrània amb el suport de la Diputació de Barcelona. 

Hi intervindran Pilarín Bayés, il·lustradora; Vinyet Panyella, directora-gerent del Consorci del Patrimoni de Sitges i comissària de l’Any Ramon Casas; Mònica Estruch, editora; i Mercè Conesa, presidenta de la Diputació de Barcelona i del Consorci del Patrimoni de Sitges. 

Al finalitzar l’acte se servirà un vermut-refrigeri amb l’acompanyament musical del grup Retrio. Durant l’acte es posaran els llibres a la venda per part de La Puntual, la botiga dels Museus de Sitges.