La música clásica invade el Racó de la Calma

Los vocalistas y conjuntos premiados en la última edición del Concurso Mirabent i Magrans ofrecen seis actuaciones incluidas en el Sitgestiu

El Racó de la Calma és un dels indrets més genuïns i representatius del patrimoni de Sitges. I aquest estiu, per tercer any consecutiu, també serà l’escenari del cicle de concerts de Clàssica al Racó, en el marc de la programació cultural del Sitgestiu. Com en les dues edicions anteriors, els protagonistes seran els tres primers classificats en les categories de cant i de cambra del Concurs Mirabent i Magrans, celebrat el passat mes de maig: el Quartet Toldrà, Ayelén Mose, Antón & Maite Piano Duo, Lalit Worathepnitian, el Quartet Altimira i Yeani Lee.

Els concerts se celebraran els dijous a les 21h. Les entrades valen 12 euros i es poden adquirir presencialment a les taquilles dels Museus de Sitges o també de forma telemàtica a través de la seva pàgina web.

Clàssica al Racó de la Calma s’ha consagrat com una de les propostes que atrau més públic del Sitgestiu. L’oferta musical d’aquesta edició es completa amb la representació de les òperes Cavalleria Rusticana –de Pietro Mascagni– i Madama Butterfly –de Giacomo Puccini– i amb una altra proposta insígnia d’aquestes dates als Museus de Sitges: el Jazz al Cau amb la formació local Retrio.

El Racó de la Calma es uno de los lugares más genuinos y representativos del patrimonio de Sitges. Y este verano, por tercer año consecutivo, también será el escenario del ciclo de conciertos de Clàssica al Racó, en el marco de la programación cultural del Sitgestiu. Como en las dos ediciones anteriores, serán los tres primeros clasificados en las categorías de canto y de cámara del Concurso Mirabent i Magrans, celebrado el pasado mes de mayo.

El Quartet Toldrà, Ayelén Mose, Antón & Maite Piano Duo, Lalit Worathepnitian, el Quartet Altimira y Yeani Lee son los seis protagonistas de la Clàssica al Racó. Los conciertos se celebrarán los jueves a las 21h. Las entradas valen 12 euros y se pueden adquirir presencialmente en las taquillas de los Museos de Sitges o también de forma telemática a través de su página web.

Clàssica al Racó de la Calma se ha consagrado como una de las propuestas que atrae más público del Sitgestiu. La oferta musical de esta edición se completa con la representación de las óperas Cavalleria Rusticana –de Pietro Mascagni– y Madama Butterfly –de Giacomo Puccini–  y con otra propuesta insignia de estas fechas en los Museos de Sitges: el Jazz en el Cau con la formación local Retrio.

PROGRAMACIÓN DE LA CLÀSSICA AL RACÓ DE LA CALMA
Jueves 11 de julio: Quartet Toldrà
Jueves 18 de julio: Ayelén Mose
Jueves 25 de julio: Antón & Maite Piano Duo
Jueves 1 de agosto: Lalit Worathepnitian
Jueves 8 de agosto: Quartet Altimira
Jueves 29 de agosto: Yeani Lee