E.g., 23/07/2024
E.g., 23/07/2024

Actualment no hi ha cap activitat en aquesta secció. Useu el calendari per a cercar activitats anteriors.

El Club de Lectura Santiago Rusiñol obre la seva tercera temporada amb set propostes

Ha programat sis lectures de Rusiñol i ‘Solitud’, de Víctor Català 

La tercera temporada del Club de Lectura Santiago Rusiñol dels Museus de Sitges comença el 19 d’octubre vinent. Durant tot el curs, ha programat set lectures, sis de les quals de Santiago Rusiñol i una de Víctor Català, que se celebraran el tercer dijous de cada mes al Museu del Cau Ferrat.

El Club de Lectura Santiago Rusiñol –conduit per Andreu Bosch– ofereix l’oportunitat de compartir coneixements, sensacions i visions entorn l’obra literària del Senyor del Cau. Aquest curs 2023/24 s’han programat les lectures de sis novel·les de Santiago Rusiñol, a més de Solitud, de Víctor Català, una de les peces més rellevants de la narrativa del Modernisme. Les obres de Rusiñol són L’auca del Senyor Esteve, Els jocs florals de Canprosa, Oracions, Llibertat!, El pobre viudo i Màximes i mals pensaments.

L’objectiu del Club de Lectura és, per una banda, apreciar el que Santiago Rusiñol va escriure i, per una altra, comprendre perquè el seu missatge encara perdura entre nosaltres, com un dels clàssics de la literatura catalana, amb obra constantment en reedició.

Les sessions són de participació gratuïta, sota prèvia inscripció en aquesta pàgina. La primera lectura serà L’auca del Senyor Esteve, el 19 d’octubre.

Programa

19 d’octubre de 2023
L’auca del Senyor Esteve

16 de novembre de 2023
Els jocs florals de Canprosa

14 de desembre de 2023
Oracions

18 de gener de 2024
Llibertat!

15 de febrer de 2024
El pobre viudo

21 de març de 2024
Solitud, de Víctor Català

18 d’abril de 2024
Màximes i mals pensaments