El Palau de Maricel es torna a vestir de blanc

La parelles de promesos ja poden reservar dates per a celebrar-hi el seu casament

Els Museus de Sitges ja han obert el calendari de reserves per a la celebració de casaments civils al Palau de Maricel. El termini per a presentar sol·licituds està actiu des del dimecres 18 de gener i totes les peticions s’ordenen per estricte ordre d’arribada. Els interessats poden fer el tràmit en persona o via correu electrònic (portagm@diba.cat). En ambdós casos, han d’omplir un formulari, adjuntar els seus documents d’identitat i, per evitar coincidències amb altres parelles, seleccionar més d’una data.

La confirmació per part dels Museus de Sitges acostuma a arribar al cap d’una setmana i a través d’un correu electrònic. Aquesta preserva també fixa un termini per fer el primer pagament per avançat. La resta de la tarifa s’ha d’abonar, aproximadament, un mes abans de la data de la cerimònia.

La disponibilitat per casar-se al Palau de Maricel durant el 2017 inclou diversos divendres i dissabtes entre els mesos de març i desembre. Les tarifes varien en funció del dia escollit, de si els nuvis estan empadronats o no a Sitges o dels serveis complementaris que s’escullin.

Entre altres opcions, la contractació de l’espai també contempla la possibilitat d’afegir música i decoració floral durant la cerimònia, una sessió fotogràfica per a la parella casada i una copa de cava per als assistents. El Palau de Maricel té capacitat per a un centenar de persones i, a causa de la seva singularitat arquitectònica, no disposa d’un ascensor.