Obertura del calendari de reserves
El període per a presentar sol·licituds per a casar-se l’any 2018 està obert des del dimecres 21 de març de 2018 a les 9 hores.

  • Reserva: S’ha d’omplir el formulari i adjuntar els DNI’s. Suggerim que poseu més d’una data possible perquè, si hi hagués coincidències, tingueu més opcions.
  • Procediment: Les peticions s’acceptaran via corrreu electrònic a erolessi@diba.cat. Els correus que arribin abans de l’obertura del calendari de reserves prevista s’inscriuran els últims de la jornada. L’horari d’atenció al públic serà de 9h a 14h, però el fet de presentar la petició presencialment no constitueix cap avantatge sobre les sol·licituds enviades a través del correu electrònic.
  • Criteri: Les reserves s’acceptaran per estricte ordre d’arribada.
  • Confirmació telefònica de les dates del calendari:  Si ho desitgeu, podeu trucar-nos la setmana següent per tal d’informar-vos telefònicament de la reserva definitiva. 
  • Resposta: Museus de Sitges enviarà un missatge de correu electrònic de confirmació de la reserva, en el qual es fixarà la data i l’hora de la cerimònia i el termini per fer el pagament en concepte d’avançament per tal de considerar la reserva en ferm (280€ per a empadronats a Sitges o 380€ per a no empadronats). La resta de la tarifa s’haurà d’abonar quan rebeu la factura (aproximadament, un mes abans de la data de la cerimònia).
  • Tarifes: Les tarifes i condicions del 2018 estan pendents d’aprovació però, orientativament, les vigents són:
    • Empadronats a Sitges: 600€ (paga i senyal de 280€).
    • No empadronats a Sitges: 800€ (paga i senyal de 380€).

Calendari de casaments civils:

ABRIL
- Dissabte 28: 11h, 12h, 13h, 17h, 18h i 19h.

MAIG
- Dissabte 12: 11h, 12h, 13h, 17h, 18h i 19h.

JUNY
- Dissabte 16: 11h, 12h, 13h, 17h, 18h i 19h.

JULIOL
- Dissabte 14: 11h, 12h, 13h, 17h, 18h i 19h.

SETEMBRE
- Dissabte 15: 11h, 12h, 13h, 17h i 18h.

OCTUBRE
- Dissabte 20: 11h, 12h, 13h, 17h, 18h i 19h.

Cancel·lació
En cas que s’anul·li la reserva, no es tindrà dret a la devolució de la paga i senyal.

Protocol de condicions
Abans de la data de la cerimònia, s’haurà de signar el protocol de condicions, en què es concretaran les responsabilitats per a ambdues parts i que s'enviarà juntament amb la factura final.

Expedient matrimonial
S’ha de tramitar l’Expedient de Matrimoni Civil en el Registre Civil on estigueu empadronats (aproximadament, tres o quatre mesos abans de la data del casament). Per a més informació, poseu-vos en contacte amb el Jutjat de Sitges al telèfon 93 894 00 69 i consulteu terminis). Com a límit, 20 dies abans de la data del casament, l’expedient degudament tramitat ha d’estar en poder del Registre Civil de Sitges. En cas contrari, no es podrà celebrar la cerimònia.

Barreres arquitectòniques
El Palau de Maricel no disposa d’un ascensor públic per accedir al Saló d’Or, així que els assistents amb problemes de mobilitat hauran de contactar amb alguna empresa que faci aquest servei. 

Aforament
La capacitat del Saló d’Or és de 100 persones assegudes i en cap cas podrà sobrepassar aquesta xifra per motius de seguretat.

Obres
El Palau de Maricel està immers en un procés de rehabilitació d’alguns dels seus espais. Això pot implicar que, en determinats moments, sigui visible la bastida exterior i que no es pugui accedir a les seves terrasses per realitzar el reportatge fotogràfic.

*Tota aquesta informació és susceptible de canvis o modificacions.

Descarrega’t el formulari de reserves