Nou segell SICTED de qualitat turística per al Palau de Maricel

El distintiu valora el lloc com a espai museístic i com a seu d’esdeveniments

Museus de Sitges ha aconseguit renovar per sisè any consecutiu el segell SICTED de qualitat turística del Palau de Maricel. El distintiu, que l’acredita com un espai d’excel·lència, no només el valora com a museu sinó també com a palau de congressos. Una catalogació que lliga amb la seva llarga tradició com a seu de nombrosos i diversos esdeveniments culturals.

El SICTED (Sistema Integral de Calidad Turística en Destinos) és un certificat de compromís turístic, lliurat per diferents diputacions de l’Estat espanyol en representació de l’Instituto de Turismo de España i de la Federación Española de Municipios y Provincias. L’agència de desenvolupament Node Garraf és l’encarregada d’atorgar-los a la comarca, sempre a partir de l’experiència personal dels propis turistes en cadascun dels serveis o destinacions.

Sitges és una de les poblacions catalanes històricament més guardonades amb segells SICTED. Aquest any, per exemple, a part del Palau de Maricel, també hi ha fins a tretze platges de la vila, l’Oficina de Turisme, la Policia Local, el Port d’Aiguadolç i cinc establiments del Grup Matas Arnalot.