Més visites guiades, un taller infantil i la Peça del Mes marquen la programació especial de Pasqua

Els Museus de Sitges aprofiten l’arribada de la Setmana Santa i el canvi d’hora per estrenar els nous horaris de primavera

Setmana Santa intensa als Museus de Sitges. Com ve sent habitual durant els últims anys, el Consorci del Patrimoni ha confeccionat una programació especial que tindrà com a gran protagonista les visites guiades diàries al Palau de Maricel. Durant tota la setmana, des del dimarts 22 fins al diumenge 27 de març, els visitants podran conèixer les interioritats d’un dels espais més emblemàtics i singulars de Sitges en tres horaris diferents: a les 11h (en anglès), a les 12h (en català) i a les 13h (en castellà). Els itineraris s’inicien a les portes del Palau –al Racó de la Calma– i, després de passar per diverses sales i exposicions, finalitzen amb els paisatges privilegiats que el claustre i la terrassa ofereixen tant de Sitges com del Mediterrani.

La programació especial de Setmana Santa, però, comença aquest mateix cap de setmana amb el taller infantil Una monada de bodegó i la presentació d’una nova edició de la Peça del Mes. D’una banda, els més petits aprofitaran la primera tarda de vacances escolars per submergir-se en el gènere artístic dels bodegons, al qual li afegiran el seu toc creatiu particular dibuixant elements característics d’aquestes dates com els bunyols de Quaresma o la mona de Pasqua. De l’altra, la Peça del Mes es dedicarà a l’escultura de bronze La Veremadora, de Lola Anglada, en un reconeixement a la seva trajectòria artística i a totes les dones treballadores. L’acte, de fet, s’inclou dins la programació oficial del Dia Internacional de les Dones a Sitges.

L’arribada de la Setmana Santa, combinada amb el canvi d’estació i el canvi d’hora de la nit del dissabte 26 de març, també suposa l’estrena dels nous horaris de primavera als Museus de Sitges. Fins al 30 de juny, el Cau Ferrat i el Museu de Maricel obriran de dimarts a diumenge (festius inclosos) de 10h a 19h. La Fundació Stämpfli farà el mateix (festius inclosos) els divendres de 17h a 19h i els dissabtes i diumenges  d’11h a 14h i de 17h a 19h. Per la seva part, el Palau de Maricel mantindrà les visites guiades únicament en diumenge fins a l’inici, a finals de juny, del Sitgestiu Cultural.

Agenda de Setmana Santa | Horaris de primavera