Les visites al Palau de Maricel s’amplien als dimarts i dimecres

Seran en caràcter de prova, també en tres idiomes i complementen els itineraris de diumenge

El Palau de Maricel també es podrà visitar en itineraris guiats els dimarts i dimecres  a la tarda durant les properes setmanes. El Consorci del Patrimoni de Sitges ha habilitat, amb caràcter de prova, aquest nou horari, amb l’objectiu d’oferir noves propostes culturals i d’apropament al patrimoni durant la tardor.

Les visites de tarda han començat aquesta setmana els dimarts i dimecres. Tal com ja succeeix diumenge, les visites es fan en tres idiomes: a les 15h en anglès, a les 16h en castellà i a les 17h en català. El format de dimarts i dimecres es mantindrà en caràcter de prova fins a mitjans de novembre.

Les visites dels diumenges es mantenen igual en el calendari: a les 11h en anglès, els 12h en català i les 13h en castellà. El que, en canvi, s’ha modificat són les visites guiades pel Cau Ferrat i el Museu de Maricel, que es faran de dijous a diumenge, també en tres idiomes: a les 15h en anglès, a les 16h en castellà i a les 17h en català.

Les visites al Palau permeten mostrar els interiors d’un dels edificis més emblemàtics de Sitges, construït ara fa cent anys, sota l’impuls de l’enginyer nord-americà Charles Deering i al direcció de Miquel Utrillo. Les visites recorren els salons interiors (d’Or, Blau i Capella), a més del claustre i les terrasses. Els recorreguts permeten també aproximar-se a la singular història de l’edifici.

Visites guiades al Palau de Maricel
Dimarts, 22 i 29 d’octubre, 5 i 12 de novembre
Dimecres 23 i 30 d’octubre i 13 de novembre
Diumenge, 20 i 27 d’octubre, 3, 10, 17 i 24 de novembre