La clàssica, l’òpera i les visites al Palau són les darreres propostes del Sitgestiu

El Racó de la Calma i el Palau de Maricel escenifiquen els últims actes

El Sitgestiu 2019 entra en la recta final. El proper diumenge finalitza la campanya cultural d’estiu dels Museus de Sitges, que ha omplert l’agenda de juliol i agost de concerts d’òpera, jazz i clàssica, a més de rutes pel patrimoni i tallers infantils.

El Cau Ferrat va viure ahir el darrer concert de Jazz al Cau d’aquest estiu. Durant vuit sessions, el grup Retrio ha interpretat peces típiques de la cultura popular sitgetana a ritme de jazz. També demà dijous (21h) se celebra l’últim concert del cicle Clàssica al Racó, organitzada conjuntament per Museus de Sitges, la Regidoria de Cultura i el Concurs Mirabent Magrans. Serà amb la soprano coreana Yeani Lee, que va quedar segona en la modalitat de cant de la darrera edició el concurs. Lee interpretarà obres de Mozart, Haydn, Ronald i Gounod.

L’òpera també arriba al final, el proper diumenge (19h), amb l’últim concert de Cavalleria Rusticana, de Pietro Mascagni. La tràgica història d’amor siciliana es tornarà escenificar al saló d’Or del palau de Maricel, on durant aquest estiu ha compartit cartell amb Madama Butterfly, de Puccini.

Paral·lelament, entre demà dijous i dissabte, el Sitgestiu també acull les tres darreres visites guiades al Palau de Maricel. Es tracta de recorreguts comentats per l’emblemàtic edifici noucentista en tres idiomes: en anglès (a les 11h), en català (12h) i castellà (13h). Les visites al Palau tornaran el mes de setembre en el seu format habitual dels diumenges. 

DARRERS ACTES DEL SITGESTIU 2019 

Clàssica al Racó: Yeani Lee
Dijous 29 d’agost, 21h. Racó de la Calma

Òpera de butxaca: Cavalleria Rusticana
Diumenge 1 de setembre, 19h. Saló d’Or del Palau de Maricel

Visites guiades al Palau de Maricel
Dijous 29, divendres 30, dissabte 31
11h (anglès), 12h (català), 13h (castellà)