Girona i Badalona, properes sortides culturals de l'any

Museus de Sitges es marca com a objectiu organitzar una excursió museística cada mes

Museus de Sitges ja ha donat a conèixer les seves dues properes sortides culturals d’aquest any. La primera, el dimecres 11 de maig, serà al Museu d’Art de Girona, on s’hi podrà veure l’exposició Santiago Rusiñol en terres gironines coincidint amb la tradicional mostra floral Girona, temps de flors.

La segona, en una data encara per definir, serà el mes de juny al Museu de Badalona. Concretament, a l’exposició Mono i mona. Ramon Casas i l’anís. Coincidències insòlites, que fa referència al concurs de cartells convocat l’any 1897 per l’empresa badalonina Anís del Mono i que va ser guanyat pel mateix Casas. La mostra s’emmarca en la commemoració del 150è aniversari del pintor modernista, que té Sitges com un dels escenaris principals del país.

En el que portem d’any, Museus de Sitges ja ha organitzat quatre sortides culturals: al Vinseum el gener, al MNAC el febrer, al Prado el març i al Museu del Modernisme aquest abril. Exceptuant el juliol i l’agost, quan se celebra el Sitgestiu Cultural, l’objectiu és organitzar una sortida cultural cada mes, en contraposició amb les sis celebrades l’any passat. Una de les previstes per als propers mesos serà al complex museístic de Món Sant Benet.