Firmes de renom i estudis locals, al nou número de ‘L’Amic de les arts’

El tercer número de la revista L’Amic de les arts, que edita el Consorci del Patrimoni de Sitges, ja és a la venda. El Museu Romàntic, l’Edifici Miramar i el Grup d’Estudis Sitgetans són els punts de venda d’aquesta publicació cultural, que recupera la capçalera de la mítica revista noucentista i avantguardista que va editar Josep Carbonell i Gener entre 1926 i 1929, i que pretén ser una eina de pensament, reflexió i difusió cultural.  
El nou número de L’Amic de les arts compta amb la signatura del reconegut artista Miquel Barceló, que n’ha fet la portada, i el realitzador Isaki Lacuesta, que publica dues sèries de fotografies, sota el títol de Les edats sense la mort i Missatges telefònics. Aquestes aportacions conviuen amb altres articles i visions sobre difrents temes d’interès cultural, en alguns casos corresponents a Sitges i, en altres, enfocats des d’una perspectiva nacional o de pensament global. L’Amic de les arts utilitza imatges de gran format i un disseny que combina la profunditat i l’impacte visual.  
El sumari conté vuit articles, a més de l’editorial (centrada en la figura i l’obra del poeta J.V. Foix, del qual fa 25 anys de la seva mort i que va ser una firma assídua de L’Amic de les arts de Carbonell i Gener):  
Les edats sense la mort / Missatges telefònics (Isaki Lacuesta) La nova avantguarda fotogràfica a Catalunya (David Balsells) L’art de preguntar, un antídot contra el dogmatisme (Lluís Reales) Polaroid de les polítiques expositives a Catalunya (Ricard Mas) Ramon Pichot i Santiago Rusiñol: una amistat fructífera (Isabel Fabregat) Quotidianitats il·lustrades (amb text de Teresa-Maria Sala i dibuixos de Pere Capellà i Albert Domínguez) Albert Oller i Garriga, un col·leccionista singular (Ignasi Domènech) Sitges noucentista, 1908-1936 (Vinyet Panyella)