Els Museus de Sitges s’adhereixen al projecte Cultura en Blau

El programa, que s’adreça a persones en situació de vulnerabilitat social, ofereix descomptes per accedir en els museus sitgetans

Totes les entrades dels Museu de Sitges, a meitat de preu. Aquest és el principal avantatge que poden gaudir tots els usuaris del Carnet Blau Social, la nova proposta de l’Ajuntament de Sitges per apropar la cultura a les famílies socialment més vulnerables. Sota el títol de Cultura en Blau, la proposta complementa el ja existent Carnet Blau Plus, impulsat l’any 2013 pel Govern sitgetà per a oferir bonificacions en diferents serveis públics a les persones en risc d’exclusió. 

Junt amb els descomptes del 50% per a accedir als Museus, els titulars del Carnet Blau Social també tindran rebaixes a l’hora d’adquirir entrades per a anar al cinema, al teatre, a concerts i a espectacles diversos que tinguin lloc a Sitges al llarg de l’any. Alguns dels certàmens que s’hi han adherit són el Festival de Cinema, el Festival de Terramar, el Sitges Teatre i el mateix Sitgestiu dels Museus de Sitges, als quals també s’hi sumen entitats com el Retiro i el Prado. 

La iniciativa Cultura en Blau s’adreça exclusivament a aturats, jubilats, persones amb ingressos iguals o superiors a la Renda de Suficiència de Catalunya, famílies monoparentals, famílies nombroses i famílies nouvingudes que formin part del programa municipal Implica’t. La intenció de l’Ajuntament, els Museus i la resta d’agents que hi col·laboren és fer accessible la cultura a tothom i difondre-la com a eina de cohesió social. 

Els descomptes als Museus de Sitges

 • Entrada al Cau Ferrat i al Museu de Maricel
  Per als titulars del Carnet Blau Plus: 7,50 euros (25% de descompte)
  Per als titulars del Carnet Blau Social: 5 euros (50% de descompte)

   

 • Entrada a la Fundació Stämpfl­i
  Per als titulars del Carnet Blau Plus: 3,75 euros (25% de descompte)
  Per als titulars del Carnet Blau Social: 2,50 euros (50% de descompte)
 • Visites guiades al Palau de Maricel
  Per als titulars del Carnet Blau Plus: 3,75 euros (25% de descompte)
  Per als titulars del Carnet Blau Social: 2,50 euros (50% de descompte)