Els Museus de Sitges celebren la Festa Major amb diferents activitats

Un taller infantil, un concert i una sessió de portes obertes configuren el programa

La Festa Major també se celebrarà als Museus de Sitges amb un programa d’actes variat en els dies previs i posteriors a Sant Bartomeu. Un taller infantil, un concert i una sessió de portes obertes configuren el programa proposat pel Consorci del Patrimoni de Sitges per als propers dies.

Demà dimecres (18h), el Racó de la Calma acull la segona sessió del taller La Festa Major a la samarreta, en què els més petits tindran l’oportunitat de decorar una samarreta de Festa Major amb elements típics dels balls. La primera sessió es va celebrar dimecres passat, amb ple absolut de nens i nenes.

Dimarts vinent (19h), l’atenció festamajorenca es concentrarà al Cau Ferrat, on hi ha la sessió setmanal del Jazz al Cau amb el grup Retrio, que estarà centrada en les músiques de la cultura popular sitgetana. La darrera jornada de Festa Major als Museus serà l’endemà de Sant Bartomeu, diumenge 25, en què el Cau Ferrat, el Museu de Maricel i la Fundació Stämpfli tindran portes obertes per celebrar el sant patró. Els museus romandran tancats el 23 a partir de les 14h i tot el dia 24.

Programa d’actes

Taller familiar La Festa Major a la samarreta
Dimecres 14 d’agost, 18h. Racó de la Calma

Concert de Festa Major amb el grup Retrio
Dimarts 20 d’agost, 19h. Cau Ferrat

Portes obertes als museus:
Cau Ferrat i Museu de Maricel, de 10 a 20h
Fundació Stämpfli, d’11 a 14h i de 17 a 20h
Diumenge 25 d’agost