Els comerços de Sitges acompanyen Ramon Casas amb aparadors modernistes

Els Museus i la Federació de Comerciants organitzen el concurs entre l’1 i el 15 de febrer

Museus de Sitges i la Federació d’Entitats de Comerciants de Sitges (FECES) convoquen el Concurs d’aparadors modernistes, que se celebrarà entre l’1 i el 15 de febrer. El concurs té un doble objectiu: d’una banda, contribuir a promocionar els comerços de Sitges i la seva oferta i, d’una altra, acompanyar el tram final de l’exposició Ramon Casas, la modernitat anhelada, que acull el Museu de Maricel.

El concurs forma part de les activitats paral·leles organitzades per dinamitzar l’exposició de Ramon Casas. La participació és lliure i els comerciants que vulguin adherir-se només necessiten decorar els seus aparadors amb motius i elements modernistes o vinculats a obres de Casas. Tots els participants rebran una identificació que podran col·locar en els mateixos aparadors. Les grans superfícies queden excloses de la campanya.

Els comerços concursants optaran a dos premis: a l’originalitat i a l’exposició del producte. Tots els participants rebran una entrada per assistir a l’exposició, que finalitza el proper 19 de febrer. Els interessats han d’inscriure’s abans del 31 de gener enviant un correu a l’adreça: tlapuente@no-limits2.com.

Aquesta acció és paral·lela a l’organitzada amb establiments de restauració de Sitges, que, amb motiu de l’exposició de Ramon Casas han presentat plats, tapes i una cervesa inspirada en l’artista. La campanya de restaurants va finalitzar abans de Nadal, però tant la tapa com la cervesa encara es poden degustar al restaurant La incidència del factor vi i la Cerveseria La Sitgetana, respectivament fins que acabi l’exposició.

Quan encara falta un mes, la mostra del Museu de Maricel ha rebut ja 22.000 visitants, que superen les previsions inicials. Entre els participants hi ha hagut 341 grups d’arreu de Catalunya i 61 grups d’escolars. Un cop acabi a Sitges l’exposició es portarà a Madrid i posteriorment a Palma de Mallorca.