Can Falç farà d’aparador nadalenc dels productes de marxandatge dels Museus de Sitges

L’acció s’allargarà fins després de Reis i inclou la creació de nous lots de regals amb descompte

Can Falç torna a estar visible a ulls del públic abans de la seva futura inauguració com a nou espai museístic sitgetà. Seguint la bona experiència del darrer estiu, quan s’hi va instal·lar la botiga dels Museus de Sitges (La Puntual), l’edifici acull ara uns aparadors amb els productes de marxandatge dels museus sitgetans, que es presenten amb l’habitual decoració nadalenca d’aquestes dates. L’acció s’allargarà fins al cap de setmana de Reis i vol ser un reclam per a incrementar les visites i les compres a la botiga dels Museus de Sitges, que està ubicada a l’entrada de Can Rocamora –entre el Cau Ferrat i el Museu de Maricel– i que fa els mateixos horaris que els museus.

La instal·lació dels aparadors a Can Falç va acompanyada de la creació d’uns nous lots de marxandatge que els Museus de Sitges posen a la venda aquest Nadal amb un descompte del 5%. Hi ha el de La Punta (de 38 euros), que inclou una funda d’ulleres, una bossa de compres i un clauer; el de Lectura (de 22 euros), que ajunta un punt de llibre, una pantalla i un posa gots; el d’Escriptori (de 14 euros), que consta d’un llapis, una llibreta i una tassa; i l’Infantil (de 29 euros), amb un puzle, un retallable i un drac mòbil. Més enllà d’aquests lots de Nadal, La Puntual també ofereix descomptes setmanals durant tot l’any en productes com magnets, clauers, miralls, bosses, moneders, necessers o jocs infantils.

Les activitats nadalenques dels Museus de Sitges van començar la setmana passada amb el taller familiar del Calendari d’Advent. Per a les properes setmanes, com cada any, també hi ha previst una Peça del Mes dedicada al pessebre, una actuació de la coral Sitges Canta! i un taller infantil per preparar la carta als Reis Mags.