Taller infantil 'Pintem rajoles modernistes'

dissabte 5 març 2016 - 11:00 a 12:30

Una de les passions de Rusiñol era el col·leccionisme i sobretot de peces que estaven realitzades a ma. Al Cau Ferrat i a la Casa Rocamora hi trobem diferents dissenys de rajoles modernistes com a decoració de d’arrambadors i plafons del segle XVII al XIX. A partir de rajoles de fang cuit pintarem dissenys d’arquitectes i artistes que van dissenyar i es van fer servir com a ornamentació fonamental en espais diversos.

L’Escola Pia de Sitges i la seva AMPA amb col·laboració amb el Departament d’Educació dels Museus de Sitges organitzen un conjunt de tallers plàstics relacionats amb els museus de la vila i el seu patrimoni. El motiu d’aquesta col·laboració és el fet de poder oferir als alumnes de l’Escola Pia i d’altres centres l’oportunitat de gaudir de diferents activitats els dissabtes al matí en l’espai del mateix centre, i apropar i donar a conèixer els Museus de Sitges i el seu Patrimoni.

Es tracta que en cada sessió de taller els nens coneguin a traves de diferents tècniques plàstiques a alguns dels artistes i obres que es troben als museus del Cau Ferrat, Museu de Maricel, Palau de Maricel i Fundació Stämpfli. Per desenvolupar la capacitat imaginativa i artística dels nens, apreciar i respectar el seu patrimoni pel seu valor cultural i com a font de coneixement, el Departament d’Educació dels Museus de Sitges proposa els següents tipus de taller amb el títol de: “AVUI PINTEM ...” Els tallers estan adreçats a nens i nenes de 5 a 10 anys i als pares i mares que també hi vulguin participar.

RESERVES PRÈVIES
93 894 03 64 Museus de Sitges
93 894 95 34 Escola Pia de Sitges
Tallers gratuïts i oberts als nens de totes les escoles.
Tancament de reserves el dijous anterior a la realització del taller.