Museus de Sitges convoca un recital contra el càncer

Música contra el càncer. Museus de Sitges ha convocat un concert aquest diumenge 13 de gener, a les 12 hores, al Saló d’Or del Palau Maricel per recaptar fons que es destinaran a la lluita contra aquesta malaltia, en un acte emmarcat en les activitats paral·leles de la Marató de TV3. El recital reuneix vuit artistes d’estils i gèneres diferents, que col·laboren desinteressadament en la iniciativa.  
L’objectiu principal del concert és recaptar fons. Per aquest motiu, Museus de Sitges ha convocat una fila zero, en la qual es podran fer aportacions especials. Aquestes aportacions es podran fer el mateix dia al Palau Maricel o els dies previs al Museu Romàntic. El preu de l’entrada general és de 10 euros. Els nens d’entre 6 i 12 anys abonaran 5 euros i els menors de 6 anys tindran entrada gratuïta.  
El recital serà una mostra variada d’estils diferents: jazz, òpera, rumba, pop, clàssica… El cartell ha reunit vuit artistes o grups diferents, cadascun dels quals interpretaran diferents peces, que permetran als assistents gaudir d’un espectacle ric i plural. Els artistes participants en el concert són: Retrio, Agis (espectacle de castenyoles), David G, Dommergue, La Bodeguilla del Carajillo, Arena y Agua, Els Canelos, Juan Mario Cuéllar i Operaílica.  

PROGRAMA

 
Retrio Joan Pinós (contrabaix) i Òscar Ferret (piano). Peces: Composicions musicals que formen part de la cultura popular de Sitges de compositors com ara Enric Morera, Gabriel Pallarés o Manel Torrens amb diferents ritmes que van del jazz i el swing a la música tradicional.  
Agis Vanessa Tello i Sílvia Baqués. Peces: Havanera de Carmen (Bizet) i Baile (Luis Alonso Jiménez).  
David G. Dommergue David G. Dommergue (pianista). Peça: El Viatge de Leila 2012.  
La Bodeguilla del Carajillo Alejandro Pérez Gràcia (guitarra) i Alberto Cortés (veu). Peça: Rumba autèntica de carrer.  
Arena y Agua Glòria Freixas (veu i teclat) i Carlos Lupprian (guitarra). Peces: Ausencia (Teofilo Chantre, Goran Bregovic), Arena y agua (Glòria Freixas), Lentamente (Glòria Freixas), Cada mañana (Carlos Lupprian) i Memoria de pez (Carlos Lupprian).  
Els Canelos David Pérez-Gràcia (veu) i Ermengol Mayol (guitarra i segones veus). Peces: My baby just care (Nina Simone), Dos gardenias (Antonio Machín) i Cançó de Suburbi (Toti Soler).  
Juan Mario Cuéllar Juan Mario Cuéllar (guitarrista). Peces: Nostálgico (A. Francisco Serra), Asturias (Isaac Albéniz) i La Cascada (D. Garcia).  
Operaílica Peces: Àries i conjunts d'òpera de Mozart, Donizetti i Verdi, entre altres.