Donar el Sí al Palau de Maricel de Sitges

dilluns 15 març 2021 - 12:00

S'inicien les inscripcions per als casaments

El Palau de Maricel reprèn l'activitat post Covid com a seu dels casaments civils oficials. Després de molts mesos tancats per la normativa contra la pandèmia, al maig el Saló d'Or tornarà a preparar-se per una cita memorable. El Palau tornarà a ser l'espai on passen tantes confidències, desitjos i projectes de futur entre els nuvis que volen significar i compartir aquesta emoció. De la mà d'un oficiant membre del Consistori local la cerimònia oficial es realitzarà al Saló d'Or i durarà uns 20 minuts.
Prèviament serà necessari que les parelles iniciïn el procés de l'expedient matrimonial en el registre civil on estiguin empadronades per poder acabar la tramitació al Jutjat de Sitges.
Empadronats i no empadronats a Sitges podran reservar la seva data omplint un formulari i adjuntant la fotocòpia dels DNI. Més endavant amb la confirmació de la data escollida hauran de realitzar un avançament com a reserva de la seva petició. Ara per ara, els casaments seran més íntims, per la reducció de l'aforament. Es complirà la normativa Covid estrictament amb la distància social, el gel hidroalcohòlic, la reducció de l'aforament al 50%, la ventilació i la desinfecció. Bàsicament es concreten un màxim de 25 persones entre tots els convidats i els nuvis, que podran accedir al Saló d'Or, mentre no canviïn les restriccions.

Trobareu el formulari per complimentar però aconsellem consulteu les dates disponibles prèviament. Per qualsevol consulta relacionada podeu contactar amb nosaltres a través del correu electrònic: erolessi@diba.cat o al telèfon 667 992 458.

Vídeo