EL DIMARTS 9 DE JUNY OBRIM!

Amb música de la Dixie al Racó de la Calma

El dimarts 9 de juny els museus reobriràn les portes després de gairebé 3 mesos tancat, per primera vegada en la seva història, a conseqüència de la crisi de la COVID-19. Esperem veure't de nou a les nostres sales, per gaudir de magnífiques obres d'art. Aquest dia a les dotze del migdia gaudirem de la música de la Apocadixie Cotton Pickers des del Racó de la Calma amb Roger Pascual, clarinet, Joan Pinós, banjo i Patricia Pérez, tuba.

Com a novetats, us informem que durant la primera setmana, fins al 30 de juny de 2020, l'accés al Museu del Cau Ferrat i Museu de Maricel, s’oferirà una tarifa especial amb un 2x1 en totes les modalitats d’entrada  per a tots els visitants.

Així mateix, s'ha modificat eventualment l'horari, i els Museus obriran de dimarts a dijous de 10 a 14 h, i divendres, dissabtes i diumenges de 10 a 19 h, fins al 30 de juny.

Les actuals circumstàncies han aconsellat reduir l'aforament a un terç, i una obertura parcial de les sales d'exposició, per la qual cosa s'ha establert un recorregut lineal.

D'altra banda, i per tal de garantir una visita òptima a les instal·lacions, els Museus de Sitges han adoptat una sèrie de mesures preventives sanitàries necessàries per limitar la propagació i el contagi per la COVID-19, que detallem a continuació:

-       El Museu del Cau Ferrat i el Museu de Maricel es poden visitar de manera individual, entenent-se amb això tant la visita d'una persona com la d'una unitat familiar o unitat de convivència anàloga, fins a un màxim de 6 persones.

-       L'adquisició de les entrades és preferentment en línia, inclòs l'horari de gratuïtat, amb una antelació mínima de 24 hores. L'accés s'ha de fer respectant rigorosament la data i hora seleccionades en el moment d'adquirir l'entrada.

-       És obligatori l'ús de mascareta per a l'accés als museus i durant tota la visita, i de guants per a la botiga i l’ascensor.

-       Els visitants han de guardar en tot moment una distància de seguretat interpersonal de dos metres, tant a l'exterior com a l'interior de l'edifici

-       Abans d'accedir a l'edifici es realitzarà un control de temperatura als visitants per comprovar que és inferior a 37,3ºC

-       L'accés del públic es realitzarà per la porta de Can Rocamora i la sortida per la porta de Raixa

-       A la botiga et facilitarem guants i hidrogel per a una compra més segura

Queden interromputs els següents serveis:
- El servei de consigna, i el préstec de cadira de rodes
- Les activitats culturals i didàctiques
- Les visites guiades
El plànol i els continguts del recorregut de la visita estaran disponibles exclusivament en suport digital a través de l’App dels Museus de Sitges i de la nostra web.
S’ha completat l´App per a dispositius mòbils dels Museus de Sitges,  per tal que ofereixi tota la informació dels fulls de sala en els quatre idiomes de referència.
Si us plau, pel seu bé i el de tots els visitants, us preguem que respecteu aquestes mesures i que feu ús del gel desinfectant i papereres que els museus han posat a disposició dels visitants.
Finalment, us recomanem que consulteu a la web i a les xarxes socials tota la informació actualitzada i que descarregueu amb antelació l’APP dels Museus de Sitges.
Desitgem que pugueu gaudir aviat de la seva visita i quedem a la vostra disposició per a qualsevol altra consulta.
Mesures de seguritat