Taller infantil 'Pintem com Maria Rusiñol'

dissabte 2 abril 2016 - 11:00 a 12:30

Filla de Santiago Rusiñol, al Cau Ferrat hi ha 18 aquarel·les amb llapis grafit i guaix sobre paper algunes de les quals s’exposen emmarcades conjuntament, formant un dels pocs grups pictòrics que es tenen d’aquesta  artista amb poca producció. Ampliarem la seva col·lecció pintant les seves “ninetes” estilitzades amb el coll ben llarg i prim. En aquest taller farem servir els dits com a pinzells.

L’Escola Pia de Sitges i la seva AMPA amb col·laboració amb el Departament d’Educació dels Museus de Sitges organitzen un conjunt de tallers plàstics relacionats amb els museus de la vila i el seu patrimoni. El motiu d’aquesta col·laboració és el fet de poder oferir als alumnes de l’Escola Pia i d’altres centres l’oportunitat de gaudir de diferents activitats els dissabtes al matí en l’espai del mateix centre, i apropar i donar a conèixer els Museus de Sitges i el seu Patrimoni.

Es tracta que en cada sessió de taller els nens coneguin a traves de diferents tècniques plàstiques a alguns dels artistes i obres que es troben als museus del Cau Ferrat, Museu de Maricel, Palau de Maricel i Fundació Stämpfli. Per desenvolupar la capacitat imaginativa i artística dels nens, apreciar i respectar el seu patrimoni pel seu valor cultural i com a font de coneixement, el Departament d’Educació dels Museus de Sitges proposa els següents tipus de taller amb el títol de: “AVUI PINTEM ...” Els tallers estan adreçats a nens i nenes de 5 a 10 anys i als pares i mares que també hi vulguin participar.

RESERVES PRÈVIES
93 894 03 64 Museus de Sitges
93 894 95 34 Escola Pia de Sitges
Tallers gratuïts i oberts als nens de totes les escoles.
Tancament de reserves el dijous anterior a la realització del taller.